CDVET

Back Home

header-grafik

Fit-Crock Aktivt Lam Mini 3 kg


Specialfoder med højt protein til den aktive mindre hund, små piller.
Varenr.: 4401
Pris: kr.278,54
Momsbeløb: kr.55,71

Produktinformation "Fit-Crock Active Lamm Mini"

Enkeltfoder til hunde

Den naturlige grundlæggende mad til sporty aktive hunde - korn-fre !

Ønsker du at undvære korn i fodring, og stadig tage sig af din aktive hund hele vejen rundt? Så tag det valg rigtige med Fit-Crock Active Lamm Mini! Den høje andel af animalske proteiner fra lam, fisk og blod samt et fåindhold fra kvægfedt sikrer en artssvarende kost. Det er det, der er en del af det, der er en del af det. Fedtindholdet af kvæg består til hurtig og lad tilgængelig energi og koldpresset vegetabilsk olie af høj kvalitet til levering af essentielle fedtsyrer.

En mad af høj kvalitet til alle sportshunde, jagthunde og agile fritidspartnere.

Fit-Crock Active Lamb Mini er en naturlig tørfoder til hunde. Vi afholder os bevidst fra til syntetiske vitaminer for ikke på et pres på stofskiftet. Det er ikke noget, vi kan gøre noget ved, siger han. Vores blide kolde presse, på de naturlige og mikronæringsker bevares i deres oprindelige form og fuldt fuldt fuldt fuldt for organismen.

Modellen for os er naturen, som vi orienterer os om. Fit-Crock Active Lamm Mini indeholder ingen kerner og er derfor særligt velegnet til hunde med kornintolerans. Den indehaver vi bevidst fedt- og proteinindholdet moderat, så hunde med allergi og en tendens til metaboliske og/eller fedme kan leveres optimalt. Dette giver et optimalt ernæringsmæssigt grundlag, hvor en præstationsrelateret tilsætning af kød i et godt forhold.

Topinambur er ekstraordinært rig på forskellige ingredienser. Det høje kaliumindhold (460 mg pr. 100g), magnesium, calcium, svovl, silica og jern er også rigelige, samt fosfor vitaminer og vitaminer (f.B caroten, B1, B2, B6), nikotin, C-vitamin, D, inositin og biotin. Frugt og er til glukose i blanding, der ligner honning.

Topinambur består af en høj andel af probiotiske fordøjelsessystemet inulin. Inulin er et kulhydrat, der ikke kan fordøjes i tyndtarmen, som positivt eksisterende bakteriefloraen i tyktarmen (bifiobacteria styrkes, rådnende bakterier. Det er en en rigtig meget, vi kan gøre. Da det ikke absorberes som et sukker fra tarmen, er det meget veltolereret. Det er det, der er et stort angreb.

Sammensætning: kartofler, kød og animalske biprodukter (15% lam og fåremel, 7% blodmel, 6% fedt), topinambur, havfisk mel, gulerødder, ølgær, linolie, vindruekerne måltidolie, tang kalk, brændenælde, birkeblad, mælk thisweed, mælkebøtte, maltbakterier, tangmel, rosmarin

Råprotein 23%, råolier og fedt 10,2%, råfibre 6,5%, rå aske 8%, calcium 1,6%, fosfor 0,87%

Anbefalet fodring som hovedfoder:

Hundens vægt

Dagligt beløb

1 - 5 kg

50 - 100 g

5 - 10 kg

100 - 200 g

10 - 20 kg

200 - 300 g

20 - 35 kg

300 - 400 g

35 - 50 kg

400 - 500 g

50 - 65 kg

500 - 600 g

   

Det er kun kun. Der bør altid på få rådighed en til.

Opbevares på et køligt og tørt sted. Beskyt mod direkte sollys.

Varer i din indkøbskurv...
 x 
Tom kurv

Vi modtager betalinger med

 

VISA / DANKORT, BANKOVERFØRSEL & Mobilepay

 

 

Mobilepay 674579

 

 

logoer betaling

 

 

 

 

 

Find us on facebook