CDVET

Back Home

header-grafik

Fit-Crock Klassisk Lam Maxi 2 kg


Basisfoder til større hunde, store piller
Varenr.: 4405
Pris: kr.139,04
Momsbeløb: kr.27,81

Produktinformation "Fit-Crock Classic Lamm Maxi"

Enkeltfoder til hunde

Naturlig, koldpresset tørfoder med lam - Glutenfri !

Fit-CROCK Classic Lamb Maxi er en naturlig tørfoder til hunde og indeholder ingen til syntetiske tilsætningsstoffer. Det er ikke muligt på få en eller anden bande . På grund af den skånsomme behandling af foderstofet og ingredienser af høj kvalitet er tilsætning af syntetiske vitaminer og mineraler overflødige også.

Fit-CROCK Classic Lamm Maxi er designet som en grundlæggende foring. Det er en god ide at at at at en del af forsyningen. Modellen for os er naturen, som vi orienterer os om. Det moderat fedt- og proteinindhold i Fit-CROCK Classic Lamm Maxi giver et optimalt ernærings, hvorved en præstationsrelateret tilsætning af kød (delvis barf) og andre egnede friske fødevarer ofte er fornuftigt vel ogtolereret.

Hvorfor de skal fodre din hund med Fit-CROCK Classic Lamb Maxi: Den koldpressede mad bryder ned i dens komponenter i maven, maven er overbelaste ikket (det svulmer ikke!). Da maden har brug for intensiv, det er en del af det. Afføring af hunden bliver meget fastere - dette har følgende fordele: Kirtlerne tømmes regelmæssigt (blokeringer undgås) og afføring kanning lettere lettere lettere. De meget fastgørelses-20.000.

Sammensætning: Majs, kød og animalske biprodukter (13,5% lam og fåremel, 5% blodmel, 1,91% oksekødfedt), ris, majskim, roepaf, gulerødder, hav fiskemel, melasse, ølgær, mejeriprodukter og mejeriprodukter, kold naturligpresset soja, vindolieolie, lin, tangkalk, brændenældeurd, birkeblad, marieseltid, mælkebøtte, mælkekim, maltkim, tang, rosmarkødin

Råprotein 19,9%, råfedt 7,2%, råfibre 3,25%, rå aske 5,5%, calcium 1,20%, fosfor 0,7%

Anbefalet fodring som hovedfoder:

Hundens vægt

Dagligt beløb

1 - 5 kg

50 - 100 g

5 - 10 kg

100 - 200 g

10 - 20 kg

200 - 300 g

20 - 35 kg

300 - 400 g

35 - 50 kg

400 - 500 g

50 - 65 kg

500 - 600 g

   

Det er kun kun. Der bør altid på få rådighed en til.

Opbevares på et køligt og tørt sted. Beskyt mod direkte sollys.

Bemærk:

Fit-Crock – Skader under pakkelevering: Som producent af naturligesprodukter ligger det os meget på sinde at reducere eller forbedre kvaliteten af vores emballagemateriale. Vi har også bevidst valgt en simpel miljøvenlig version af vores Fit-Crock hundemad til den nye emballage af vores Fit-Crock hundemad. Des er blot følsomt, da du sender i pakker. De sække sækkeværre er ikke til at blive en del af det. Vi undskylder for dette, men vil gerne, at der ikke er nogen begrænsning på kvaliteten af det foderet.

Vi beder om din forståelse af, at vi ikke accepterer skader på poser, der er blive sendt i kassen som en klage.

Varer i din indkøbskurv...
 x 
Tom kurv

Vi modtager betalinger med

 

VISA / DANKORT, BANKOVERFØRSEL & Mobilepay

 

 

Mobilepay 674579

 

 

logoer betaling

 

 

 

 

 

Find us on facebook